Νέοι Ορίζοντες στον Μικρόκοσμο

4η Ανακοίνωση

Η οργανωτική επιτροπή του 6ου Συνεδρίου της επιστημονικής εταιρείας Μικροβιόκοσμος ενημερώνει τους συνέδρους για τα ακόλουθα:

  1. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας του σύντομα.
  2. Οι αναρτημένες εργασίες (πόστερ) πρέπει να έχουν διαστάσεις: Ύψος 90 εκ., Πλάτος 70 εκ. Οι εργασίες να συνταχθούν κατά προτίμηση στην Αγγλική γλώσσα. Οδηγίες για την θέση ανάρτησης της κάθε εργασίας θα δοθούν από την γραμματεία του Συνεδρίου.
  3. Οι διαφάνειες των προφορικών εργασιών πρέπει να προετοιμασθούν με το πρόγραμμα Power Point και να συνταχθούν υποχρεωτικά στην Αγγλική γλώσσα. Η προφορική παρουσίαση από τον/την σύνεδρο μπορεί να γίνει είτε στα Αγγλικά είτε στα Ελληνικά.

Η οργανωτική επιτροπή προτιμά την χρήση της Αγγλικής γλώσσας κατά την παρουσίαση των εργασιών. Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα στους διακεκριμένους επιστήμονες του εξωτερικού που θα τιμήσουν με την παρουσία και τις ομιλίες τους το Συνέδριο να παρακολουθήσουν τις εργασίες και να ενημερωθούν καλύτερα για τις ερευνητικές δραστηριότητες των Ελλήνων επιστημόνων που εργάζονται στο πεδίο της Μικροβιολογίας.

3η Ανακοίνωση

Κατά την διαδικασία υποβολής περιλήψεων εργασιών το βράδυ της 3ης/3, μας γνωστοποιήθηκαν λίγες περιπτώσεις δυσλειτουργίας του συστήματος. Για τον λόγο αυτό παρατείνουμε την προθεσμία υποβολής περιλήψεων μέχρι την Παρασκευή 6/3 τα μεσάνυχτα. Η προθεσμία αυτή είναι πλέον οριστική.

2η Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΟΣΜΟΥ
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της μέγιστης δυνατής συμμετοχής στο επικείμενο Συνέδριο της Εταιρείας παρατείνεται ως και την Δευτέρα 2 Μαρτίου η κατάθεση περιλήψεων για το 6ο Συνέδριο της εταιρείας Μικροβιόκοσμος.
 
Θα θέλαμε επίσης να παρακαλέσουμε τα μέλη που καταθέτουν περιλήψεις μέσω του συστήματος EasyChair στην ιστοσελίδα του συνεδρίου, να καταθέτουν στον λογαριασμό που αναφέρεται στην ιστοσελίδα το αντίτιμο για την εγγραφή τους στο συνέδριο και να αποστέλουν το δικαιολογητικό από την συναλλαγή στο ταμία της εταιρείας Κ. Κορμά (kkormas@uth.gr). Υπενθυμίζεται ότι για κάθε περίληψη θα πρέπει να εγγραφεί ο συγγραφέας που εμφανίζεται ως corresponding author. Η εγγραφή στο συνέδριο αποτελεί και την συνδρομή 2014 για τα μέλη της εταιρείας.
 
Εκ μέρους του ΔΣ και της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου
Γ. Γ. του ΔΣ
Δημήτρης Καρπούζας

1η Ανακοίνωση

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 6ο Συνέδριο του «ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΟΣΜΟΥ»  που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2015. Η ιστοσελίδα του Συνεδρίου θα λειτουργήσει από Δευτέρα 15.12.2014 και έως τη λήξη του Συνεδρίου ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο στη διεύθυνση της Εταιρείας (http://www.mikrobiokosmos.org/gr/MBK1/), καθώς και απευθείας στη διεύθυνση mikrobiokosmos6.aua.gr, όπου μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά οι εγγραφές (προθεσμία έως 4 Μαρτίου 2015) και υποβολή εργασιών (προθεσμία έως 15 Φεβρουαρίου 2015).